Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Les disputes al Congrés i els moviments del TS avui dimecres a ‘L’illa’

Ferran Espada, Teia Bastons, Carme Renedo, Afra Blanco i Pau Canaleta a la taula d’avui

El president de Ciutadans ha reclamat aquest matí a Rajoy que recorri el vot delegat de Puigdemont i Comín al TC i l’ha amenaçat de treure-li el suport. El mandatari espanyol s’ha vantat d’haver interposat 25 recursos contra “el procés” i d’aplicar el 155 i reclama a Cs que es comporti “amb la mateixa lleialtat que el PSOE”.

Després de la sessió al Congrés dels diputats de Madrid, s’ha reunit extraordinariament el consell de ministres, que ha fet efectiu el recurs contra la reforma de la llei de presidència del Parlament de Catalunya que permet la investidura a distància.

Els moviments polítics des de la capital de l’estat espanyol obriran el debat avui a L’illa de Robinson, a l’espera que s’activi el pla D des de Catalunya i es convoqui ple al Parlament en qualsevol moment.

A la taula d’avui hi participaran Ferran Espada, Teia Bastons, Carme Renedo, Afra Blanco i Pau Canaleta.

La tertúlia d’El Punt Avui Televisió també analitzarà la querella que ha presentat Vox, el partit ultradretà, al TSJC contra Torrent i els tres membres independentistes de la Mesa del Parlament per tramitar la Llei de la Presidència.

El programa també valorarà les decisions que es prenguin, un dia més, des del Tribunal Suprem. Avui la Sala d’Apel·lacions de l’alt tribunal revisa les decisions del jutge Plablo Llarena entorn dels empresonaments dels consellers Josep Rull, Jordi Turull, Dolors Bassa i Raül Romeva.

En el mateix tribunal el jugte Llarena ha seguit amb la causa independentista. Avui ha confirmat el processament dels 23 encausats, i ha demanat a la fiscalia sobre l’opció d’assumir la investigació de Salvadó i Jové.

Per finalitzar el programa, Narcís Planas, president del consell assessor de Bonart, entrarà al plató per explicar el nou número de la revista i l’exposició que l’acompanya: “T de Teresa”.

Podeu veure L’illa de Robinson en directe a les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. El programa també es reemet a 2/4 de 10 de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia