Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La investidura i les declaracions al Suprem a debat a ‘L’illa’

Cristina Simon, Jordi Grau, Mònica Morros, Manuel Cuyàs i Xavier Díez són els convidats a la taula d’anàlisi d’aquest dimarts

Jordi Pota i Josep Salom presenten el festival ‘Una Tona de Màgia’ a El Punt Avui TV

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson'. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson'. El Punt Avui TV

La diputada de Junts per Catalunya (JxCat) Elsa Artadi, ha assegurat aquest dimarts que la composició del govern no està encara tancada del tot amb Esquerra i ha afirmat que el nom alternatiu a Puigdemont no està decidit. Tot sembla indicar, però, que Carles Puigdemont anunciarà el Pla D aquesta setmana.

El camí cap a la investidura ha estat el primer tema de debat d’aquest dimarts a L’illa de Robinson.

La taula d’anàlisi d’El Punt Avui TV també ha analitzat les cites al Tribunal Suprem dels exmembres de la mesa del Parlament. Borràs, Mundó i Vila no han declarat davant de Llarena en la vista on els notificava el seu processament. L’exdiputada cupaire Mireia Boya si que ho ha fet i ha mantingut un diàleg amb el magistrat del Suprem.

Els participants a la taula d’aquest vespre han estat Cristina Simon, Jordi Grau, Mònica Morros, Manuel Cuyàs i Xavier Díez.

Josep Salom, alcalde de Tona, i Jordi Pota, director artístic d’Una Tona de Màgia han entrat al plató a l’última part del programa. Salom i Pota han explicat el festival internacional de màgia, que aquest cap de setmana arriba a la 3a edició.

Ja podeu tornar a veure L’Illa de Robinson d’aquest dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia