Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

El ple del Parlament, la reunió de JxCat i la multa a Òmnium avui djous a ‘L’illa’

A la taula de debat hi haurà Miquel Riera, Alba Alfegeme, Gina Dríeguez, Antoni Segura i Carles Ribera

Vindrà Josep Maria Ciurana, alcalde de Maçanet de la Selva, a parlar de la Fira de Pagès

El diputat socialista al Congrés i ex secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, diu en l’entrevista En Confiança d’El Punt Avui Televisió que “cal buscar gent nova que plantegi solucions per Catalunya” i que, per tant, “Cal deixar enrere Puigdemont i Rajoy”. L’illa de Robinson avançarà talls de l’entrevista d’aquest vespre al dirigent socialista.

El programa també analitzarà el ple del parlament d’avui. En la sessió de demà s’aprovarà la reforma de la llei de la presidència, si bé difícilment tindrà un recorregut immediat.

Mentrestant, JxCat activa el compte enrere final. Puigdemont ha convocat una reunió dissabte a Berlín d’on podria sortir el quart candidat, càrrec per al qual Artadi guanya suports.

Aquests són els temes que la taula vermella analitzarà avui. A la taula hi haurà Miquel Riera, Alba Alfegeme, Gina Dríeguez, Antoni Segura i Carles Ribera.

Els tertulians també valoraran la multa a Òmnium Cultural. L’Agència Tributària els ha embargat 110.000 euros.

L’últim tema tractat serà ETA. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, afirma que “ETA pot anunciar la seva desaparició, però no desapareixen ni els seus crims ni l’acció de la Justícia per perseguir-los i castigar-los”.

El programa acabarà amb una entrevista a l’alcalde de Maçanet de la Selva, Josep Maria Ciurana, que parlarà de la Fira d’artesania del poble.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia