Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Els CDR investigats per terrorisme, avui dimecres a ‘L’illa’

Avui a la taula de debat hi haurà Pere Bosch, Lola Martínez, Teia Bastons, Ferran Espada i Germà Capdevila

Els CDR estan sent investigats per terrorisme després de les darreres mobilitzacions de desobediència civil. L’Audiència Nacional ha avalat la detenció de dos activistes per l’obertura de peatges per Setmana Santa, una veïna de Viladecans i busquen un veí d’Esplugues.

Avui fa vint-i-cinc anys va ser assassinat el militant de Maulets Guillem Agulló, apunyalat per un feixista. S’han organitzat actes en record del jove de Burjassot, que tindrà un passeig als jardins de Vivers de València.

Aquests dos temes seran analitzats a la primera part de programa de L’illa de Robinson d’avui dimecres, pel presentador Igor Llongueres i els tertulians Pere Bosch, Lola Martínez, Teia Bastons, Ferran Espada i Germà Capdevila.

A la segona part de programa s’analitzaran les novetats de la investidura. Jordi Sánchez ha demanat poder assistir al ple de divendres sigui presencialment o per videoconferència. Torrent espera que el jutge Llarena deixi assistir al ple al candidat a la presidència.

El programa acabarà comentant l’entrevista que farà demà el director d’El Punt Avui Xevi Xirgo a Joan Puigcercós, en el nou programa En Confiança.

La tertúlia d’actualitat serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia