Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La investidura de Jordi Sànchez obre el debat a ‘L’illa’

El president del Parlament, Roger Torrent, busca que Puigdemont i Comín puguin votar de forma delegada per a poder tirar endavant la investidura en segona volta

Xevi Sala, Afra Blanco, Magda Gregori, Xavier Torrens i Carles Riera a la taula d’avui

  • VÍDEO: Aquesta és la primera part de l''Illa' d'aquest dilluns. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquesta és la segona part de l''Illa' d'aquest dilluns. El Punt Avui TV

Roger Torrent ha convocat el ple d’investidura de Jordi Sànchez per aquest divendres. El president del Parlament ha instat el Suprem a garantir els drets polítics del candidat i també ha informat al tribunal sobre l’escrit de l’ONU. Mentre es busca que Puigdemont i Comín puguin votar de forma delegada, per a poder tirar endavant la investidura en segona volta.

Aquest escenari ha obert la tertúlia d’avui de L’illa de Robinson. A la taula hi ha participat Carles Ribera, Afra Blanco, Xevi Sala, Magda Gregori i Xavier Torrens estaran avui a la taula.

El programa també ha analitzat la repercussió internacional de la sortida de presó de Carles Puigdemont. Avui dilluns, el vicepresident de l’SPD al Bundestag, Rolf Mützenich, ha dit que Madrid ha d’acceptar que la justícia alemanya és “independent”. Les paraules de Mützenich coincideixen amb les de la ministra de justícia alemanya, Katarina Barley, també de l’SPD. Barley va assegurar dissabte que “ja s’esperava” la decisió del tribunal sobre Puigdemont i en declaracions al diari ’Süddeutsche Zeitung’ va dir que aquesta li semblava “absolutament correcta”.

L’illa de Robinson d’avui també ha avançat un tall de l’entrevista que publicarà demà El Punt Avui al diputat d’ERC, Ernest Maragall. El diputat no descarta investir Sànchez encara que no hi sigui present.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia