Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La investidura de divendres, avui dilluns a ‘L’illa’

També s’analitzarà la repercussió de la sortida de presó de Carles Puigdemont

A la taula de debat d’avui hi haurà Carles Ribera, Xevi Sala, Afra Blanco, Xavier Torrens i Magda Gregori

Roger Torrent ha convocat el ple d’investidura de Jordi Sànchez per aquest divendres. El president del Parlament ha instat el Suprem a garantir els drets polítics del candidat i també ha informat al tribunal sobre l’escrit de l’ONU. Mentrestant, ERC treballa per “blindar” els vots delegats de Comín i Puigdemont.

El ple d’investidura d’aquest divendres obrirà el debat avui a L’illa de Robinson. Carles Ribera, Afra Blanco, Xevi Sala, Magda Gregori i Xavier Torrens estaran avui a la taula.

El programa també analitzarà la repercussió de la sortida de presó de Carles Puigdemont. Avui dilluns, el vicepresident de l’SPD al Bundestag, Rolf Mützenich, ha dit que Madrid ha d’acceptar que la justícia alemanya és “independent”. Les paraules de Mützenich coincideixen amb les de la ministra de justícia alemanya, Katarina Barley, també de l’SPD. Barley va assegurar dissabte que “ja s’esperava” la decisió del tribunal sobre Puigdemont i en declaracions al diari ’Süddeutsche Zeitung’ va dir que aquesta li semblava “absolutament correcta”.

El programa també es farà ressò de la presentació de “Los Borbones són unos ladrones”, un videoclip reivindicatiu que avui presenta el col·lectiu “No Callarem”. El videoclip ha estat enregistrat des de l’antiga presó La Model de Barcelona. La cançó col·laborativa és el vídeo més vist a Youtube a tot l’Estat. Defensa la llibertat d’expressió i els rapers condemnats: Valtonyc i Pablo Hasel. L’etiqueta #LosBorbonesSonunosLadrones també ha estat TT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia