Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

El ple d’aquest matí al Parlament, avui dijous a ‘L’illa de Robinson’

A la taula de debat d’avui hi haurà Manel Bueno, Anna Puig, Xavier Díez, Pere Bosch i Lola Martínez

Per primera vegada s’ha delegat el vot del president Puigdemont

Aquest dijous al matí ha tingut lloc el ple al Parlament de Catalunya on per primera vegada s’ha delegat el vot del president Puigdemont. Junts per Catalunya i ERC han retret a Ciutadans que busqui la fractura social per assolir la Moncloa i el PSC ha criticat que Arrimadas porti al ple propostes quan ja és massa tard.

Avui s’han donat a conèixer tres cartes escrites per Puigdemont, Turull i Sánchez des de les respectives presons. Puigdemont torna a proposar a Jordi Sánchez com a possible president investit. Aquest, a la seva carta, s’ha posat a disposició per presentar la seva candidatura a la presidència. La carta de Turull ha estat enviada a Torrent per presentar la seva renúncia com a candidat.

Aquests seran els temes principals de debat avui a L’illa de Robinson.

Per altra banda, avui s’ha donat a conèixer que la jutgessa Lamela processa Trapero per organització criminal i dos delictes de sedició.

Els consellers exiliats a Bèlgica, Antoni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig, compareixen avui davant un jutge d’instrucció de Brussel·les, que decidirà si els imposa mesures cautelars.

A la taula vermella d’avui hi haurà Manel Bueno, Anna Puig, Xavier Díez, Pere Bosch i Lola Martínez, que valoraran l’actualitat.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia