Comunicació

Servei social i espiritual

L’any 2018 es va celebrar el 400è aniversari del convent dels caputxins d’Arenys de Mar una institució molt arrelada al poble, i la mateixa comunitat va optar pel format audiovisual per commemorar l’efemèride, tot encarregant el documental Un convent al descobert - Caputxins d’Arenys, que ha estat escrit i dirigit per Jordi Roigé i que s’emet avui (20.30 h) a El Punt Avui TV. “No parla tant de la història com de la presència actual dels caputxins al poble”, comenta Jordi Roigé a aquest diari, i remarca que “tenen una vinculació molt forta amb els serveis socials”.

El documental, que s’explica sense veu en off, mitjançant imatges i de les paraules d’una dotzena de frares caputxins i de gent del poble, mostra també “el costat religiós de la comunitat en tres àmbits: la dinamització de la pròpia comunitat, el centre de formació de novicis i el servei a Arenys com a centre de culte”, explica Jordi Roigé, que dirigeix la productora del documental, Mediaset.Treballar sense veu en off és “una opció recurrent en les coses que faig”, explica el cineasta i periodista Jordi Roigé, que ha dirigit el documental Rock & Cat, va presidir l’associació de productors audiovisuals PAC i va ser Director General de Política Lingüística (2003-2004). “Sempre m’ha agradat donar veu als propis protagonistes, té més credibilitat que si ho explica el propi periodista”, argumenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia