Comunicació

Els Lannister regnen

‘Juego de tronos’ torna a triomfar en els premis Emmy de la televisió dels EUA, que també van distingir ‘La maravillosa Sra. Maisel’

Juego de tronos, la sèrie més nominada i premiada de la història dels Emmy, va engrandir la seva llegenda ahir a la matinada, en la gala dels premis de l’acadèmia de televisió nord-americana, en guanyar nou estatuetes, entre les quals hi ha les de millor sèrie dramàtica i millor actor secundari d’aquest gènere, per a Peter Dinklage. És el tercer Emmy que guanya Dinklage en set temporades d’interpretar Tyrion Lannister, que s’afegeixen al total de 47 que suma la sèrie.

La maravillosa Sra. Maisel va ser la gran triomfadora en el gènere de la comèdia: la sèrie d’Amazon es va endur els premis a la millor sèrie, actriu protagonista (Rachel Brosnahan), actriu de repartiment (Alex Borstein), direcció i guió (tots dos per a Amy Sherman-Palladino).

L’Emmy a la millor actriu dramàtica va ser per a Claire Foy, que interpreta la reina Elisabet II a The crown. Va ser una de les sorpreses de la gala, celebrada al Teatre Microsoft de Los Angeles, en imposar-se a la favorita Elisabeth Moss per El cuento de la criada, una de les grans derrotades de la nit. Per la seva banda, Matthew Ryhs va aconseguir el millor comiat possible del seu paper d’espia a The americans en aconseguir l’Emmy al millor actor dramàtic, que va dedicar a la seva parella en la vida real i en la sèrie, Keri Russell.

Absent dels premis el 2017, a causa del retard de l’estrena de la setena temporada, Juego de tronos hi va tornar per la porta gran en guanyar el tercer Emmy a la millor sèrie dramàtica, que ja havia obtingut el 2015 i el 2016. “El xou no existiria sense la bogeria màgica de George R.R. Martin”, l’autor dels llibres i guionista, va dir David Benioff, creador de la sèrie amb a D.B. Weiss.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia