diumenge, 31 de juliol del 2022

Joan Francesc Simón, escollit cap de llista per les eleccions municipals de 2023 a Fornells de la Selva

  • Joan Francesc Simón: “L’experiència i el treball de tots aquests anys legitima plenament al grup, i aquest està preparat per governar.”
  • “Cal un impuls fort en temes com recursos per la gent gran, habitatges per joves, eficiència energètica o millora dels accessos al poble i mobilitat dins del mateix, així com també de suport a la iniciativa emprenedora”, ha afegit.

ERC Fornells de la Selva ha escollit Joan Francesc Simón com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del 2023. 


Simón assegura que afronta amb entusiasme el repte. Defensa i agraeix la feina feta fins el moment per ERC a l’oposició en les darreres legislatures. En aquest sentit, assegura que “l’experiència i el treball de tots aquests anys legitima plenament al grup, i aquest està preparat per governar.”


Està confeccionant una llista que combini la presència de nous perfils amb l’experiència de l’equip existent, que en la seva opinió és molt potent.


Alhora es compromet a treballar fort per la ciutadania, a escoltar-la de primera mà i a treballar per millorar la seva qualitat de vida.


En aquest sentit, Simón explica que “Fornells actualment ve d’una inèrcia d’anys on convé un canvi, un gir urgent”. Si ERC entra al govern -fet del qual n’està convençut- té molt clar que “és necessària una actitud més proactiva en molts aspectes”.


“Cal un impuls fort en temes com recursos per la gent gran, habitatges per joves, eficiència energètica o millora dels accessos al poble i mobilitat dins els mateix, així com també de suport a la iniciativa emprenedora”, ha afegit.


Joan Francesc Simón, nascut l’any 1970, és diplomat en Ciències empresarials i llicenciat en Ciències econòmiques. Amb àmplia experiència en l’àmbit de l’ensenyament, ha estat professor de secundària durant més de 20 anys ocupant diferents càrrecs dins l’organigrama de gestió dels centres educatius, 9 dels quals com a director de l’institut Vallvera de Salt. Actualment és docent a l’Institut la Miquela de Bescanó, on desenvolupa també tasques de secretari dins l’equip directiu del mateix centre.


diumenge, 29 de desembre del 2019

28è. Congrés Nacional d'Esquerra Republicana

El 21 de desembre passat membres de la secció local de la secció local d'ERC de Fornells de la Selva van assistir al 28è. Congrés Nacional d'Esquerra  que es va portar a  terme a l'auditori del Fòrum de Barcelona.


Allà vam tenir l'oportunitat de votar tant la ponència política com l'estatutària, repassar els principals temes d'actualitat i saludar companys d'arreu dels Països Catalans.








Amb connexió directe amb Marta Rovira

diumenge, 24 de març del 2019

Nova plantada de telescopis a Fornells de la Selva

ERC fornells de la Selva ha organitzat una nova plantada de telescopis.
A la plantada hem comptat amb els telescopis de Xavier Miquel, Jordi Arnella i Jordi Berenguer a qui estem molt agraïts per la seva col·laboració un any més, per la seva paciència i per fer les explicacions del tot amenes als participants.
Un dels elements destacats que vam poder observar va ser M42, que és una nebulosa situada al sud del cinturó d'Orió. És una de les més brillants, i visible a ull nu fins i tot en zones afectades per contaminació lumínica. Està a 1.500 anys llum (recordeu que ens van explicar que 1any llum equival a la distància que la llum recorre en 1 any, que és aproximadament de 9,46 bilions de quilòmetres).
Aquesta nebulosa és un dels objectes més estudiats i fotografiats del cel, i ha ajudat a revelar molt sobre els processos de com estrelles i sistemes planetaris es formen. Amb binoculars o amb un petit telescopi és fàcilment apreciable. Una curiositat és que la nebulosa conté un cúmul obert molt jove, conegut com a cúmul de Trapezi.
Més tard vam poder veure amb tot detall el cràters de la Lluna.
En definitiva una vetllada  del tot interessant i didàctica, tant per grans com petits, que ha suposat un any més un gran èxit d'assistència.

dilluns, 24 de desembre del 2018

diumenge, 10 de juny del 2018

Francesc Triola repetirà com a cap de llista d’ERC a Fornells a les municipals 2019


El passat 8 de juny l'executiva local d'ERC de Fornells va celebrar una assemblea en la qual va ser nomenat Francesc Triola com a cap de llista a les municipals 2019.

Triola afronta el nou repte amb un equip compacte que vol anar eixamplant, amb l'objectiu que a Fornells es produeixi un canvi de govern i trencar amb velles inèrcies, sense oblidar els objectius de país.

Serà la segona vegada que Francesc Triola encapçalarà la llista dels republicans a la població, després que va anar també de número 1 el 2015. Triola es presenta amb tota la il·lusió i energia. Vol portar els valors republicans a l'ajuntament: universalitat de les actuacions, gestió professional i ètica, justícia social, igualtat d’ oportunitats i, sobretot, servei públic, amb les persones sempre com a prioritat. 

Triola al llarg de l'acte en el qual va ser escollit cap de llista va insistir que “cal un augment de la transparència i de la comunicació a l’Ajuntament, més processos participatius i acostar-se molt més als veïns i a les veïnes del poble”.

Triola és portaveu del grup municipal d’ERC, conseller comarcal de Joventut i conseller nacional d’ ERC. Actualment presideix l’ Agrupació Esportiva de Fornells i a nivell professional és cap d’ àrea i gestor de compres en una empresa càrnia.





dilluns, 5 de març del 2018

La macroparada Free Junqueras de Fornells de la Selva reclama la posada en llibertat del president d'Esquerra Republicana i dels altres presos polítics



El cap de setmana del 3 i 4 de març Esquerra Republicana ha fet un gran desplegament al territori a iniciativa de la Plataforma Free Junqueras per reclamar la posada en llibertat del president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, així com de la resta de presos polítics; Joaquim Forn, Jordi Sanchez i Jordi Cuixart. Les més de 150 parades han comptat amb la presència de destacats dirigents i càrrecs electes institucionals d'Esquerra Republicana. En el cas de Fornells hem comptat amb  la presència del senador d’ERC per Girona Quim Ayats i altres representants d’ERC comarques gironines.

La Plataforma Free Junqueras denuncia que l'estat espanyol actua de manera venjativa contra Oriol Junqueras i l'acusa sense fonament dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació per haver organitzat el referèndum de l'1 d'octubre, obeint el mandat de la majoria del poble de Catalunya. L'empresonament d'Oriol Junqueras, juntament amb els de Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i Quim Forn, mostra els límits i la feblesa d'un estat que és capaç de conculcar drets fonamentals per derrotar els seus adversaris polítics.

L'empresonament i l'exili forçat d'adversaris polítics són la constatació definitiva del fracàs del Govern espanyol a l'hora d'abordar amb maduresa i sentit democràtic la reivindicació, massiva, continuada i sempre escrupolosament pacífica, d'una part importantíssima de la ciutadania catalana.



La macroparada ha estat una iniciativa que vol posar en relleu, un cop més, que la reacció de l’Estat posa en perill els principis democràtics més elementals.