Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Les Borges Blanques

Devotion. Una historia de héroes

«Devotion. Una historia de héroes»

2022. EUA. 138'.
Gènere: Acció
Direcció: J. D. Dillard.
Intèrprets: Glen Powell, Jonathan Majors, Christina Jackson, Thomas Sadowski, Joe Jonas.
Argument: 1950, quan la Guerra Freda amenaça la pau internacional, dos joves pilots de mons diferents són acceptats en un grup d'elit per a l’entrenament: un és Tom Hudner, un soldat d’una trajectòria impecable. L'altre és Jesse Brown, un pilot amb talent, que es convertiria en el primer afroamericà a volar en combat per a la Marina dels Estats Units.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El noi lleó

«El noi lleó»

2021. Xina. 104'.
Gènere: Animació
Direcció: Haipeng Sun.
Argument: El ball del lleó és una tradició molt important en les celebracions de l'Any Nou xinès. El lleó valent representa força i coratge, gràcies a la qual es diu que la dansa aporta riquesa i felicitat. I és aquesta dansa tradicional xinesa la que ha captivat el jove Yuen, que des de ben jove anava amb els seus pares per veure la dansa del lleó.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La ballena (The Whale)

«La ballena (The Whale)»

2022. EUA. 117'.
Gènere: Drama
Direcció: Darren Aronofsky.
Intèrprets: Brendan Fraser, Sadie Sink, Samantha Morton, Ty Simpkins, Hong Chau.
Argument: Un professor d'anglès solitari víctima d'obesitat severa intenta tornar a connectar amb la seva filla adolescent en una darrera oportunitat de redempció.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La vida sense tu

«La vida sense tu»

2022. França-Alemanya-Irlanda. 101'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Laurent Larivière.
Intèrprets: Isabelle Huppert, Lars Eidinger, Swann Arlaud, Freya Mavor, Éanna Hardwicke.
Argument: En un carrer de París, Joan Verra es troba amb el seu primer amor després d'anys d'absència. Aclaparada per aquest retorn inesperat, fuig a la seva casa de camp per recordar els darrers 40 anys de la seva vida: família, joventut, amor, èxit professional... una vida aparentment completa i, alhora, un viatge alliberador sobre l'acceptació de les històries que ens expliquem nosaltres mateixos.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Lobo feroz

«Lobo feroz»

2021. Espanya. 106'.
Gènere: Thriller
Direcció: Gustavo Hernández.
Intèrprets: Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez, Rubén Ochandiano, Juana Acosta, Antonio Dechent.
Argument: Un policia a la vora de la llei i una dona a la recerca de venjança creuen els seus camins obsessionats amb descobrir l'assassí que s'amaga darrere dels crims brutals de diverses noies. Tots dos estan disposats a fer allò que sigui necessari per aconseguir la seva confessió, tot i que per això hagin de fer justícia pel seu compte.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Mikado

«Mikado»

2021. Romania. 100'.
Gènere: Drama
Direcció: Emanuel Parvu.
Intèrprets: Serban Pavlu, Ana Indricau, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Vlad Brumaru.
Argument: Un dia, la jove Magda dona el seu collaret car a una noia malalta de l'hospital on treballa com a voluntària. El seu pare està segur que torna a mentir i, quan Magda demostra la seva innocència, se sent avergonyit i culpable, però tampoc no pot admetre el seu error. La relació entre tots dos es trenca i és el caos, i les decisions del passat tenen conseqüències irreversibles.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Tár

«Tár»

2022. EUA. 158'.
Gènere: Drama
Direcció: Todd Field.
Intèrprets: Cate Blanchett, Noémie Merlant, Nina Hoss, Mark Strong, Sophie Kauer.
Argument: Lydia Tár és la directora innovadora d'una de les orquestres més importants d'Alemanya. Tár es troba a la cúspide de la seva carrera, a punt de publicar un llibre i dirigir la Cinquena Simfonia de Mahler. Tanmateix, d’una manera totalment inesperada, en poques setmanes la seva vida comença a trontollar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Yuku i la flor de l'Himàlaia

«Yuku i la flor de l'Himàlaia»

2022. Bèlgica-França-Suïssa. 65'.
Gènere: Animació
Direcció: Arnaud Demuynck.
Argument: Al cim de les muntanyes més altes de la Terra, una planta s’alimenta de la llum del sol més perfecta, la flor de l’Himàlaia. Yuku, un jove ratolí, deixa la seva família per anar a buscar aquella flor amb llum eterna per oferir-la a la seva àvia que aviat haurà de seguir el petit talp cec als meandres de la Terra. Però per aconseguir-ho, hi ha un llarg camí ple d'obstacles.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]