Fires de Girona - Hotels i restaurants amb història - 2011

Moltes generacions de gironins han passat per can Bronsoms ARXIU CRDI

De can Nofre a Can Bronsoms

Pilar Maynegre i Ramon Sola, a davant del restaurant.  ARXIU CA LA PILAR

El límit, el Pont Major

L'ultim dinar de la gent del Punt a ca la Marieta. MANEL LLADÓ

Cent anys de cuina casolana

Clara Dalmau a can Reig, a Brunyola. LLUÍS SERRAT

L'esperit d'en Pepet

Inauguració del restaurant d'autoservei La Llarga  ARXIU CRDI. AJ. GIRONA

L'empremta d'un home

Al fons, la vitrina, que continua presidint la sala.  LLUÍS SERRAT

A tocar del mercat

Albert Vila propietari del Cau del Llop fins al 2005  MIQUEL RUIZ

Un espai de llibertat

Joan i Josep Roca amb el seu avi el dia de Rams, davant del primitiu local de Taialà.  ARXIU ROCA

Una aventura de colons

La llavor d'un imperi

Nascut com una tasca on servien vi de raïm pur, avui el Boira continua a la plaça de la Independència i és el és el cor d'un complex empresarial referent de l'hostaleria gironina