Sense - Avui

Pe entra a la moda

L’actriu, que comença a rodar amb Allen d’aquí a deu dies, nega estar barallada amb Bardem

Penélope Cruz i la seva germana Mónica ja són oficialment dissenyadores de roba, tot i que totes dues asseguren que no s’hi consideren i que la col·lecció que acaben de firmar “a dues mans” per a Mango per a la pròxima tardor-hivern, l’han fet “des del respecte” a tots els creadors.

Les 25 peces de les Cruz (31 si s’hi inclouen també accessoris) són “molt nostres” i algunes reflecteixen “el que hem trobat en botigues vintage”, especialment per a la nit. Hi ha tocs de Sofia Loren, molt estil llenceria, i també d’Audrey Hepburn (“com l’escot de l’esquena del vestit que porto avui”, deia Pe). Curiosament, les dues actrius amb què se l’ha comparat. En l’àmbit més de carrer, aposten per minivestits, pantalons amples amb armilles i americanes que es poden trobar per 50 euros.

Per a la seva primera gran nominació va lluir un Versace, que no era còmode “però compensava”, i va aprofitar per minimitzar l’anècdota de la cremallera, “que es va resoldre en cinc minuts” però que ella potser va magnificar “pels nervis”. Van aparèixer de negre sexi a l’hotel Atzaró d’Eivissa, l’indret triat per Mango per fer la presentació mundial d’una col·lecció que les entusiasma: “Fa tres anys que fem bosses i accessoris per a una firma japonesa i la proposta d’una firma espanyola ens va fer il·lusió”.
Penélope no va poder evitar les referències a Woody Allen, amb qui comença a rodar d’aquí a deu dies: “Ja se sap que t’has d’adaptar a la seva manera de treballar, ràpida, en directe... però no és tot tan improvisat com sembla. Fa tres mesos que tinc el guió”. Segons li ha explicat Scarlett Johansson, “és tímid, dolç i afectuós”, com ella ja va detectar quan la va cridar “després de veure Volver dues vegades”. Amb l’actriu coprotogonista no preveu cap conflicte, “si la premsa no s’ho inventa!” i nega rotundament que hagi compartit un nòvio amb ella, Josh Hartnett. També desmenteix que pateixi atacs de fòbia als avions i que hagi estat enfadada algun cop amb Javier Bardem: “Ens vam asseure a pensar i no vam trobar d’on pot haver sortit aquest rumor!”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.