Sense - Avui

L'arma de seducció d'Elisabetta

La nòvia de Flavio Briatore mostra el seu costat sexi al desfilar per a la moda 'ad lib'

Elisabetta Gregoraci viu un bon moment mediàtic des que va anunciar la seva boda amb l’arxipopular Flavio Briatore. Presentadora d’un magazín de tarda a Canale 5, el seu nom la va dur divendres a Eivissa per obrir i tancar la passarel·la anual de la moda ad lib. “Ens va semblar molt adequada perquè no havia desfilat mai a l’Estat”, comentaven els màxims responsables del consell de govern, cosa que no és difícil perquè la noia no és model professional i el seu posat resulta més adequat per al show business. Però la sexi italiana va complir a la perfecció la tasca de mostrar al món què es fa en el terreny de la moda a les Pitiüses, 35 anys després que la princesa Smilja Mihailovitx creés tendència en inspirar-se en els vestits de les Illes i els barregés amb els aires hippies del moment.
 
Gregoracci va passejar segura i simpàtica davant del nombrós públic reunit a la discoteca Pachá i va explicar a la premsa el seu secret per portar a l’altar al maig un gran seductor com Briatore, que té al seu currículum Naomi Campbell i Heidi Klum: “Ser sincera i autèntica, ser jo mateixa”. Ho ha fet bé, perquè durant tot el dia –s’allotjava a l’hotel Mirador– va rebre missatgets de mòbil del seu promès... Elisabetta, que cuida el seu cos menjant amanides i carn a la planxa, va dir que encara no sabia com seria el seu vestit nupcial, però que Eivissa seria un bon lloc per passar la lluna de mel a bord del iot on el magnat de la Fórmula 1 se li va declarar a l’agost, el mateix que tants estius ha tret a passeig la família Aznar... De l’escàndol de les noies que mantenien relacions amb alts càrrecs per entrar a la RAI en què es va veure implicada arran de la detenció de Víctor Manuel de Savoia no en va comentar res, però sí que ens vam assabentar que li agradaria ser mare de dos nens i que Alonso era el seu favorit –“sense cap dubte, és un amic!”– per al campionat mundial que va acabar ahir. Oh decepció! Va ser tercer!

La futura senyora de Briatore no va lluir a la passarel·la l’anell de compromís de diamants i maragdes, però sí unes joies fetes amb plata, cargols de mar i cristall de roca firmades per Neli Caldeteny (Marmade) una dels 15 dissenyadors de vestits i complements que es van presentar a la convocatòria i que van ser acceptats per un comitè de periodistes especialitzats. Aquesta biòloga marina, que és professora a ESADE, ha descobert una nova vida creant peces potents que es podrien lluir perfectament a Nova York. Més difícil és dur a la Gran Poma altres vestits genuïnament eivissencs: blancs, amb puntes, melic a l’aire (Francesca Ferrer, Melania Piris...). De fet, aquest any hi ha hagut una revifada de les peces clàssiques artesanes, tot i que també s’han vist vestits per a les nits guerreres de l’illa (lluentons platejats a Tres Ibiza,), tocs de pell i estampats ètnics (Christine Astruc i Beatriz San Francisco), tocs creatius a l’Escola d’Arts i roba fresca per a nens de Tres Angeles.

L’endemà la desfilada es va repetir a la capital de Formentera, Sant Francesc Xavier, sense Gregoraci però amb un paisatge privilegiat de fons –que per cert ara ja té aroma i tot: Et in Fromentera Ego– i un sol radiant que s’agraïa després de les fortes pluges. “Això demostra que som un bon destí turístic també a la tardor”, deia el conseller d’Economia, Joan Serra Mayans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.