Canals

L'ACT impulsa el turisme accessible

L'Agència Catalana de Turisme (ACT) impulsa a Catalunya el projecte integral Turisme accessible-turisme per a tothom, amb què s'afegeix al compromís de la Declaració de Ciutat del Cap, en què una de les característiques del turisme responsable ha de ser facilitar l'accessibilitat a les persones amb discapacitats físiques.

Catalunya disposa de 24 destinacions turístiques seleccionades pels seus alts nivells d'accessibilitat que permeten oferir tota una sèrie de serveis adaptats a les seves necessitats al turista discapacitat. En els últims cinc anys Catalunya ha passat de 600 recursos i serveis turístics adaptats a més de 1.200, cosa que la situa com a destinació turística accessible de referència a nivell de l'Estat i d'Europa.

Precisament per això, en el marc de la passada edició de la World Travel Market de Londres, els impulsors de la iniciativa Dia del turisme responsable van atorgar a l'ACT el distintiu WRTD que avala la tasca de Catalunya en la implementació i la promoció del turisme accessible. A més, el model català de turisme accessible va protagonitzar una de les ponències que es van celebrar en el marc de la iniciativa Dia del turisme responsable que organitza la World Travel Market.

Per l'ACT, aquesta tasca no només serveix per poder garantir un dret social fonamental sinó que a més a més, també obren una via de diferenciació i competitivitat per a l'oferta del turisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.