Canals

Els números canten

Amb les versions Copa, Seat aporta més equipament al León, l'Ibiza i l'Altea. Amb la superior dotació, la marca de Martorell pretén fer més atractiu el reclam de la relació entre producte i preu

Seat va reservar per al Saló de Ginebra la presentació de la gamma Copa, una denominació vinculada al León, l'Ibiza i l'Altea (també en carrosseria XL) amb un ampli ventall de motoritzacions i amb la qual la firma de Martorell s'ha proposat fer més interessant la relació entre producte i preu. Les versions Reference i Style del Seat León porten afegida la denominació Copa. Costen 160 euros menys i en canvi disposen de climatitzador, Bluetooth i nova tapisseria (Reference) i navegador (Style).

En el cas de l'Ibiza, la denominació Copa és un paquet opcional (500 euros) per a l'acabat Style en qualsevol de les tres carrosseries d'aquest model (3 i 5 portes i familiar). El paquet Copa consta de Bluetooth, connexió USB, sensors de pluja i d'encesa dels llums, llandes d'aliatge de 16 polzades i tapisseria específica. I en la versió ST (familiar) afegeix calaixos per a objectes i altres complements en aquest mateix sentit.

El paquet Copa també és opcional en les definicions Reference i Style del Seat Altea i la seva variant XL, de set places. Costa entre 528 i 570 euros i és similar al del León, respecte del qual afegeix dos altaveus, recolzament lumbar als seients posteriors i miralls calefactables. Totes les versions Copa es beneficien del pla de finançament de 10.000 euros a 36 mesos sense interessos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.