Canals

El Grup Espígul, constructora i immobiliària solvent en plena expansió territorial

Especial habitatge. El grup empresarial dirigit per Pere Espígul es troba en plena expansió i creixement d’establiments

Amb 36 anys de trajectòria, el Grup Espígul, dirigit per Pere Espígul Ubach, lidera el sector a Girona. L’empresa, fundada el 1987, s’ha diversificat al llarg dels anys i s’ha adaptat a les tecnologies més capdavanteres per oferir un servei de màxima qualitat als seus clients. Espígul destaca per ser una constructora que s’adapta a les necessitats dels seus clients, una immobiliària de referència i una empresa de reformes innovadores i amb materials sostenibles.

Com a constructora, Espígul és reconeguda per la seva qualitat en els diferents segments en què treballa. L’empresa, amb més de 1.500 pisos i 500 cases construïts al llarg de la seva trajectòria, es troba en aquests moments en el desenvolupament de diverses promocions d’obra nova a Girona, Barcelona, la Costa Brava i Andorra. El Grup Espígul és la referència en construcció de cases a mida, combinant en els seus projectes elements clau: la qualitat, el disseny, l’eficiència energètica i els materials amistosos amb el medi ambient. La constructora està centrant els seus esforços a construir habitatges eco-friendly, amb aïllaments optimitzats i incorporant innovadors sistemes de climatització amb materials eficients.

La Immobiliària Espígul destaca per oferir una gran cartera d’immobles a clients compradors i venedors, així com l’assessorament al llarg del procés de compra o venda. Espígul posa a disposició dels venedors una gran sèrie d’avantatges per vendre la seva propietat com ara les darreres tecnologies digitals, l’alta qualitat de les visites, el tracte proper amb el client i una gran cartera de potencials compradors. D’altra banda, la immobiliària ofereix als compradors una gran varietat d’immobles per comprar o llogar, acompanyament en tot el procés i un servei postvenda totalment satisfactori.

El Grup Espígul és una empresa pionera en reformes i projectes d’interiorisme per a habitatges, locals i oficines. Al llarg de la seva història, l’empresa ha reformat molts pisos i cases a Girona i rodalies, i també ha fet reformes a empreses de diversos sectors, com ara comerç, serveis i turisme, a Girona, Barcelona i la Costa Brava. En aquests moments, l’empresa està portant a terme diferents projectes de reforma per tota la província.

El Grup Espígul és solvent i està consolidat, i ha desenvolupat un pla d’expansió que ja s’està duent a terme a través de l’obertura de noves oficines. L’empresa disposa de tres establiments ubicats a Girona, Sant Cugat i Platja d’Aro. Aquest últim s’inaugurarà a principis de juliol i serà un punt clau per poder oferir serveis als potencials clients de la Costa Brava, zona en la qual Espígul ja està present en nombrosos projectes de construcció i reformes. El pla d’expansió preveu una obertura més a Andorra abans que s’acabi l’any. Segons Pere Espígul, a partir del 2024 l’empresa estudia la continuïtat del seu pla d’expansió tant a escala nacional com internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia