Canals

Idilic: nou festival a Platja d’Aro

Diuen que l’Idilic Festival va néixer de “la unió de tres amics amb un somni en comú”: Aleix Ramoneda (The Project), Joan Sánchez (Globents) i Dan Hammond (Why Not Music). El seu somni compartit era “crear el festival perfecte al lloc perfecte”. I el lloc perfecte l’han trobat a la Masia Bas, de Platja d’Aro, un espai de més de 30.000 metres quadrats, amb capacitat per a més de 12.000 persones al dia, on tindrà lloc la primera edició de l’Idilic Festival els dies 28 i 29 de juliol.

La programació musical del nou festival inclou una bona combinació de noms consagrats del pop estatal amb uns quants artistes emergents que pugen amb força: Melendi, La Casa Azul, Nena Daconte, La La Love You, Dani Fernández, Danny Ocean, Zzoilo, Marlena, Maldita Nerea, Pole, Leo Rizzi, Marlon i Pol Granch. A més, l’oferta gastronòmica del village estarà basada en productes de proximitat, i també hi haurà una selecció acurada de foodtrucks que inclourà alimentació vegana i vegetariana i una selecció de productes aptes per a tota mena d’intoleràncies i sensibilitats. En resum, un lloc idíl·lic per gaudir de la música i altres sensacions.

Idilic Festival 28 i 29 de juliol www.idilicfestival.com/ca/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia