El Temps

Continuem amb molta calor

Domini del cel serè, encara que al vespre arribaran franges de núvols alts pel sud que al final del dia creuaran Catalunya de sud a nord. Independentment, hi haurà núvols baixos en punts del litoral sud al principi i al final del dia, i al matí al litoral nord. No s’espera precipitació. La temperatura mínima pujarà lleugerament. La màxima serà semblant o lleugerament més alta al litoral i lleugerament superior a la resta. La temperatura mínima voltarà els 24ºC en trams del litoral central i sud, mentre que la màxima podrà arribar puntualment als 39ºC-40ºC. a Ponent. El vent bufarà fluix i de direcció variable al principi del dia, amb intervals de component est en punts del litoral. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est, amb algun cop fort esporàdic a les Terres de l’Ebre a la tarda. Al final de la jornada quedarà fluix i de direcció variable arreu.

La mar: Marejol en tota la zona marítima amb algunes àrees de maror a la costa central i a la Costa Brava.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. Durant la tarda és possible algun ruixat aïllat en punts del quadrant nord-oest i resta del terç oest. Localment, aniran acompanyats de tempesta, que en alguns casos serà seca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia