El Temps

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Sense variacions en un dissabte assolellat

  • VÍDEO: La predicció meteorològica per aquest dissabte 4 de febrer

Cel serè en general, tot i que fins a primera hora de la tarda creuarà algun núvol alt i prim per l’est del territori, sense precipitacions previstes. Per altra banda, fins a mig matí no es descarta algun estrat baix a punts de l’altiplà central.

Temperatura, tant mínima com màxima, semblant o lleugerament superior. Hi haurà una marcada inversió tèrmica.

La visibilitat serà entre bona i regular a planes i fondalades i entre bona i excel·lent a zones elevades. Tot i això, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a fondalades.

Bufarà vent de component nord al nord del Cap de Creus, entre moderat i fort, més reforçat a partir de migdia. A més, a les Terres de l’Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins a migdia, tot i que persistirà tot el jorn entre el cap de Salou i el nord del delta de l’Ebre. A la resta del territori, a l’inici i final del dia serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral; mentre que la resta de la jornada predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderat. A banda, a cotes altes del Pirineu bufarà el component nord entre fluix i moderat, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia