El Temps

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Contrast entre la temperatura nocturna i la diürna

  • VÍDEO: La predicció meteorològica per aquest dijous 2 de febrer

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l’altiplà central, localment persistents fins a migdia, però sense cap precipitació prevista.

La temperatura mínima serà semblant o localment baixarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima quedarà semblant o lleugerament superior.

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé fins a migdia serà regular o dolenta a punts de l’altiplà central.

Bufarà tramuntana a l’Empordà, entre fluixa i moderada, més reforçada al nord del cap de Creus on bufarà moderada amb cops forts. A més, bufarà mestral, entre fluix i moderat, a les Terres de l’Ebre. A la resta del territori, a l’inici i final del dia serà fluix i de direcció variable amb predomini del terral al litoral. La resta del dia predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderat alhora que bufarà el component nord fluix al Pirineu, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia