El Temps

Es manté l’onada de calor

El cel romandrà serè en general. Amb tot, durant la tarda arribaran algunes nuvolades a punts de l’interior del terç oest. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou a partir del vespre en trams del litoral, més extensos als dos extrems del sector. A partir de mitja tarda és probable algun ruixat aïllat en punts de l’interior del terç oest. La temperatura mínima baixarà lleugerament en general. Pel que fa a la màxima, serà similar o lleugerament més baixa. Malgrat tot, pujarà lleugerament a la meitat est.

La mar: Marejol a tota la zona marítima, amb àrees de maror a la Costa Brava.

Demà: Cel serè en general. A partir de migdia, creixeran alguns núvols d’evolució i nuvolades en punts del Pirineu i Prepirineu i en altres punts de muntanya. A més, fins a mig matí i al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos en trams del litoral. A la tarda és possible algun ruixat aïllat al Pirineu oriental. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, si bé pujarà lleugerament en alguns punts del litoral. Per la seva banda, la màxima baixarà lleugerament arreu excepte a l’extrem nord-est.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia