Necrològiques

SOCIETAT

Mor l’empresari Eduard Bosch i Roura, president de la Fundació Joan Bosch

Va ser fundador de l’Escola de Gestió Empresarial de Girona i gerent de l’ERAM

L’empresari de Vilablareix i fundador de l’Escola de Gestió Empresarial de Girona, Eduard Bosch i Roura, que era el president de la Fundació Joan Bosch, ha mort avui als 78 anys, segons ha confirmat l’ERAM, una de les escoles associades a l’entitat, de la qual en va ser gerent. Eduard Bosch va impulsar la Fundació el 1989 al costat del seu germà, l’empresari de Sant Dalmai Joan Bosch i Roura, que va ser propietari d’El Punt durant 32 anys. Joan Bosch va morir el 2016 i l’Eduard va agafar el testimoni al capdavant de l’entitat.

La fundació va sorgir amb l’objectiu de satisfer les necessitats educatives en els àmbits artístic i digital de la societat a la demarcació de Girona. Des dels seus inicis, la fundació ha estat dirigida per un patronat que es va comprometre amb el seu progrés i amb la transmissió de la seva missió a través de les seves escoles associades: l’ERAM, el CIFOG i l’EGE. Després de la pèrdua de l’Eduard Bosch, el patronat ha fet un comunicat en el qual expressa el seu compromís garantint la continuïtat dels valors i objectius de l’entitat.

“El personal de l’Escola Universitària de les Arts ERAM, li volem agrair que dediqués la seva vida en aquest projecte i continuarem treballant per mantenir el seu esperit”, ha assenyalat l’Escola Universitària de les Arts en el seu comunicat. El 2011 l’escola va passar a ser oficialment un centre adscrit a la Universitat de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia