Necrològiques

Roser Vergés i Caixàs

La Roser de Ca l'Anna

La Roser, una dona que es va saber fer estimar per tothom, ens va deixar diumenge al matí a l'edat de 76 anys. Havia nascut a Esponellà i quan es va casar amb en Joan Ferrés se'n va anar a viure a Segueró (Beuda) amb ell, i més tard la família amb els fills, Anna, Rosa i Xicu, van viure a Besalú. La Roser va ser l'ànima al llarg d'una trentena d'anys de la botiga bar Ca l'Anna del Prat de Sant Pere de Besalú, un establiment que va saber fer molt popular i que durant tot aquell temps va ser punt de trobada de gent diversa cada dia des de bon matí fins ben entrada la nit. La seva tasca al capdavant del comerç i la seva participació en activitats locals i de la rodalia la va fer mereixedora de la condecoració Pont de Plata que li va atorgar l'Ajuntament de Besalú el 2001. La bonhomia de la Roser des del seu comerç, des del carrer i des de casa seva va ser un exemple de comportament per a tothom, sobretot per als seus fills; per al seu gendre, en Manel; la seva nora, la Gemma, i per als seus néts, l'Ot, l'Aïda, en Joan i la Mar.

La missa exequial en sufragi de l'ànima de la Roser serà avui dilluns a dos quarts d'onze del matí a l'església del monestir de Sant Pere de Besalú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.