Necrològiques

Enriqueta Vila i Garangou

Cuinera de l’hostal Can Segarra de Brunyola

Enriqueta Vila i Garangou va morir abans-d’ahir, dia 26 de març, a l’edat de 95 anys. Natural d’Estanyol, residia a Brunyola, on havia estat cuinera de l’hostal Can Segarra.

Curiosament, al Mercat Medieval de Corbera de Llobregat vaig conèixer un camioner que anava a carregar aigua a la Fonter d’Amer i combinava el viatge de manera que pogués anar a dinar a Can Segarra (principalment els dijous, dia en què feien un arròs boníssim). També al Mercat Medieval, però de Saragossa, vaig conèixer un altre camioner que em comentava que feia transports a Olot i que si podia sempre s’aturava a Can Segarra perquè li agradava molt. Segons comenta la família, també s’hi aturaven camioners de molts altres llocs.

Vídua de Narcís Arovitx Frigolé, era mare de dos fills. També tenia quatre nets i quatre besnets. La cerimònia religiosa per la seva ànima se celebrarà avui, dijous, dia 28 de març del 2019, a les deu del matí, a l’església parroquial de Sant Fruitós de Brunyola.

Que descansi en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia