Sense - Sortim

La recepta

Assaborint el Penedès

CAL BLAY VINTICINC fa gala de la seva cuina de mercat, molt vinculada al territori, i ens proposa degustar l'ànec mut farcit amb prunes i pinyons

El 1982 va obrir a Sant Sadurní Cal Blay, el primer restaurant del matrimoni format per Pere Carda i Maria Torner. Ara, tres dels seus fills, en Santi –a la foto–, l'Anna i en Jordi, porten les regnes i el negoci originari ha deixat pas al restaurant enogastronòmic Cal Blay Vinticinc, en què els plats –elaborats amb productes ecològics i de proximitat– i els vins i caves que es poden degustar evidencien una ferma aposta pel Penedès. La cuina tradicional de la Maria –combinada amb les noves tendències gastronòmiques– hi és molt present, però també la filosofia familiar: l'objectiu és que el client mengi bé i se senti ben atès.

lL.S.

Recepta: Ànec mut del Penedès farcit amb prunes i pinyons i reducció de vi ranci
Cal Blay Vinticinc. Carrer de Josep Rovira, 27. Sant Sadurní d'Anoia
INGREDIENTS:
Ànec mut del Penedès, prunes, orellanes, pinyons i vi ranci.
Cal Blay aposta per l'enoturisme i organitza tot tipus de maridatges i activitats. S'ha convertit en una empresa de restauració i càtering i gestiona altres restaurants a Barcelona i Tarragona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.