Sense - El Punt

La recepta

Endolcir el dia a dia

GENESCÀ XOCOLATERS, pastisseria nascuda el 1928, va crear una especialitat de dolços artesanals que s'associen a Sabadell, les belgues

Joaquim Genescà és la tercera generació familiar que està al capdavant de la pastisseria Genescà Xocolaters des que es va fundar, el 1928. El seu avi va ser qui va crear el dolç les belgues, seguint una formulació de les pastes de te, i el seu pare va ser qui les va anar enriquint modificant la fórmula d'aquest dolç, semblant als ametllats catalans. S'han convertit en tota una tradició a Sabadell, en un establiment que ara s'està ampliant, i que des del 1992 es va especialitzar en la xocolata per diferenciar-se, arran que el mateix Joaquim aprengués la tècnica de treball del bombó a Bèlgica.

J.ALEMANY

LES BELGUES
Genescà Xocolaters. Rambla de Sabadell, 152, de Sabadell.
INGREDIENTS:
Farina, nata, mantega i sucre. Les fabriquen diàriament i han d'estar un parell d'hores al forn. Es poden consumir fins a cinc dies després d'haver-les comprades.
Joaquim Genescà treballant a la botiga obrador de la Rambla de Sabadell, en la qual treballen amb productes naturals i s'ho fabriquen tot ells per oferir el màxim de qualitat, preu i servei.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.