Sense - Sortim

La recepta

Mar i muntanya al plat

D.O. VIC aprofita la important producció porcina d'Osona per incorporar a la seva cuina de mercat uns moderns peus de porc desossats i farcits

Aquesta tardor farà vuit anys que el cuiner Toni Cruells, amb una àmplia experiència culinària a ciutats com Barcelona, París i Tòquio, i la sommelier Núria Febrer van obrir el restaurant D.O. Vic al cor de la capital osonenca. Des de llavors ofereixen als clients cuina de mercat, “la de tota la vida, la de les àvies, però amb un to de modernitat”, diu Febrer. Per això els seus peus de porc no són els convencionals, sinó que els presenten desossats i farcits. D.O. Vic ofereix menú diari i carta, per dinar o sopar. També tenen una àmplia carta de vins per prendre-hi una copa.

Recepta: Peus de porc sense feina farcits amb morro de bacallà i bolets.
D.O. Vic. Carrer St. Miquel dels Sants, 16. Vic.
INGREDIENTS:
Peu de porc, morro de bacallà, sofregit, tela de porc, bolets i galeta d'ametlla.
Menjador del restaurant D.O. Vic, amb capacitat per a 35 comensals. A més de menjar-hi també s'hi poden degustar vins catalans i de la resta de l'Estat espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.