Sense - El Punt

art

Horizon celebra els cent anys de John Cage amb ‘Changes by chance'

La galeria de Colera inaugura avui aquesta mostra col·lectiva, en què dotze creadors han convertit llibres en blanc en obres d'art sobre el canvi i l'atzar

La galeria Horizon de Colera continua avui la intensa temporada del seu 20è aniversari, amb la inauguració d'una exposició col·lectiva que commemora un altre aniversari: el centenari del fonamental compositor, artista i pensador John Cage (1912-1992), considerat un dels personatges “més influents i iconoclastes del segle XX”. Per afegir-se a la celebració mundial del centenari de Cage, Horizon ha proposat a dotze creadors que manipulessin i transformessin en obres d'art altres tants llibres en blanc de tapa, de 32 per 35 centímetres. El resultat és Changes by chance, l'exposició que s'inaugurarà avui a Horizon (19.30 h), on es podrà visitar tots els dies fins al 30 d'agost –excepte els dilluns– de 18 h a 21.30 h. Avui, la presentació de l'exposició serà a càrrec de Carmen Pardo Salgado, professora de música i doctora en filosofia, que investiga l'espai sonor en la música contemporània.

Gabriel, Takesada Matsutani, Jaume Rocamora, Enric Ansesa, Romain Finke, Rafa Forteza, Vicenç Viaplana, Lluís Lleó, Àlex Nogué, Ralph Bernabei, Yves Francois i Lluís Bruguera són els artistes que han transformat els llibres, d'acord amb la metodologia aleatòria i atzarosa que feia servir Cage en les seves creacions musicals i visuals. L'exposició es completa amb una sèrie de fotografies de Cage, úniques i mai vistes, que James Klosty va fer a principis dels anys setanta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia