Sense - El Punt

Música

Arimany actua a Sant Pere de Rodes

El flautista inaugura avui el XII Festival de Sant Pere de Rodes, que estrena un Off Festival al Port de la Selva

El flautista Claudi Arimany i el pianista Michel Wagemans inauguraran avui la dotzena edició del festival de música del monestir empordanès de Sant Pere de Rodes (20 h, 20 euros), que aquest any estrena un Off Festival a l'església del Port de la Selva. Arimany i Wagemans interpretaran avui obres de Schubert, Schumann i Brahms, i el pianista Sergio Marchegiani centrarà el concert de dimecres vinent en Els nocturns, de Chopin. El festival ha programat un total de tretze concerts, tots els dimecres i diumenges fins al 26 d'agost, sempre a les vuit del vespre, amb predomini del piano i la música clàssica, tot i que el 19 d'agost també hi haurà una nit de tango. A més, hi ha la possibilitat de sopar al restaurant del monestir, després de cada concert, amb reserva prèvia (610 310 073).

A l'església del Port de la Selva hi haurà una nit de fado amb Névoa, el 20 de juliol; una nit de bossa nova amb Paulinho Lêmos, el
10 d'agost, i una nit de jazz-soul a càrrec de 2.5.6, amb la veu de Judit Neddermann, el 17 d'agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.