Sense - El Punt

Es queda a mig camí

Golf. Jordi Garcia Pinto es queda sense la targeta del circuit europeu per culpa d'una mala última volta en la jornada final de l'escola de qualificació al camp de la PGA a Caldes.

El jugador de Canet d'Ardri Jordi Garcia Pinto es va quedar ahir amb la mel a la boca a Caldes de Mala-vella després d'una mala jornada (cinc cops sobre el part del camp, la pitjor targeta de la setmana) i no va poder classificar-se per jugar el circuit europeu, el seu objectiu aquesta temporada. El gironí havia començat l'escola de qualificació, que es va tancar al camp del PGA Catalunya, amb molt bones sensacions i abans d'iniciar la volta d'ahir semblava tenir garantit un lloc entre els 30 primers. Amb tot, va quedar 41è i podrà disputar alguns tornejos del circuit i quasi tots els del Challenge Tour, el segon circuit professional del continent.

A diferència de Garcia Pinto, el barceloní Agustí Domingo, amb una targeta de 67 cops (-5) i un total de 418 (-10), va escalar 26 llocs per situar-se 20è, en posicions que atorguen la targeta de ple dret per al circuit europeu del 2012. Un premi a un any en què Domingo, de 30 anys, va ser subcampió d'Espanya i va guanyar l'Allianz Tour, el circuit francès de golf. La targeta, un pas més cap a l'elit del talentós català.

Al final de les sis jornades el millor jugador de l'escola va ser l'anglès David Dixon, que va presentar una targeta de 21 cops sota el par i es va endur els 16.000 euros de premi. El jove jugador de Castelló Jordi Garcia va ser un altre dels que va aconseguir guanyar-se la plaça per al circuit europeu.