Sense - El Punt

INFRAESTRUCTURES

Vilademuls obliga Adif a suspendre les actes

L'Ajuntament de Vilademuls va afegir-se ahir a les reivindicacions dels afectats per la segona fase de les expropiacions del TAV a la demarcació i es va negar a cedir els locals per celebrar la signatura de les actes tal com ja ha passat també amb els sis municipis de l'Alt Empordà amb afectats. El procés ara tornarà a començar i s'haurà de recórrer a la segona convocatòria, que es farà a la Subdelegació del Govern a Girona. A Vilademuls hi havia dotze veïns la majoria dels quals ja no es van presentar a l'acte. A la tarda es va haver de suspendre l'acte, en aquest cas a causa de l'absència d'un representant del Ministeri de Foment.

El regidor de Medi Ambient i Agricultura de Vilademuls i coordinador comarcal d'Unió de Pagesos, Jordi Ginebreda, va assegurar que la situació era un acte de menyspreu cap als propietaris. Els afectats es queixen que Adif els ha retallat fins a la meitat el preu que l'administració preveia pagar-los.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.