Sense - El Punt

Un conductor begut i drogat causa un accident a Cervià

El noi, de 25 anys, va quadruplicar la taxa d'alcohol permesa

Els Mossos d'Esquadra de trànsit van detenir el 8 d'octubre un conductor que va quadruplicar l'índex d'alcohol permès. També circulava sota els efectes de les drogues i va provocar un accident a Cervià de Ter. El noi que va ser arrestat és veí de Viladasens, té 25 anys i és de nacionalitat ucraïnesa.

Dissabte passat, a tres quarts de sis del matí, els agents van ser alertats d'un accident entre dos vehicles al punt quilomètric 1,2 de la GI-633, al terme de Cervià. Els policies van comprovar que un turisme havia xocat contra la part posterior d'una furgoneta, la qual, a causa de l'impacte, va anar a parar al voral i va bolcar. Els ocupants de la furgoneta van quedar ferits i el noi que anava al volant del vehicle en va sortir il·lès. La col·lisió va ser provocada pel cotxe, el conductor del qual presentava signes evidents d'estar sota la influència de les begudes alcohòliques. En la prova va donar 1,14 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. Aquest índex és més de quatre vegades superior al límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mil·ligrams. A més, en el test de drogues, va donar positiu per THC, amfetamines i metamfetamines. Els Mossos el van detenir com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol i les substàncies estupefaents. L'arrestat, a qui no constaven antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, que en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia