Necrològiques

Marc Ensesa Juandó

Gironí, fill de grans amics, família Ensesa Juandó, i gran camioner

Dimarts a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal varen dir adeu amb un emotiu comiat a l’estimat Marc, que ens ha deixat a la flor de la joventut, als 48 anys, i amb dos fills. Ara que el cicle de vida ha canviat, això és marxar en plena joventut.

Fill del gran amic Agustí Ensesa i la Maria Glòria, que van tenir set fills. L’Agustí en una entrevista deia que havia crescut entre botes; a casa, el seu pare ja ens servia, entre altres vins, el vi d’Alella de Jaume Serra. Parlo de fa més de cinquanta anys. L’Agustí fill va obrir el Restaurant Edelweiss, ara tancat, després el Petit Paradís, que en aquell temps va ser una novetat, s’hi podien trobar tot tipus de delicadeses.

Ja se sap que en una germandat hi ha de tot, i en Marc ens ha deixat a la flor de la joventut, com he dit abans. Havia treballat poc al restaurant del seu pare, però la seva atracció era la conducció. Va estar anys fent de conductor a la Teisa portant autocars dels grans, sentia passió per la conducció complicada. Ara ja feia anys que treballava per a una gran empresa, Recuperacions Auladell, de Sarrià de Ter. Penso que havien tingut una botiga a Girona de Motos Auladell, crec recordar, però ell estava a Recuperacions Auladell, de Sarrià de Ter, on conduïa camions de gran tonatge. Segons diu el seu pare, s’hi sentia molt a gust, era feliç, però a vegades en un no res es pot segar una vida per un problema de salut, no de la covid.

No fa gaire, encara el senyor Agustí (tinc el problema de tractar de vostè) em va trucar per telèfon, són amistats d’aquells anys difícils d’oblidar. Vaig trobar un altre fill seu, en Quim, de fisioterapeuta al Trueta. La mort d’un fill, tingui l’edat que tingui, és antinatural.

Marc, alguna persona que ha vingut al teu comiat m’ha descrit el recordatori, fins el teu pare mateix, a qui avui he tingut la valentia de trucar. És un dibuix de la Verge de Fàtima i porta un nen agafat de la mà que representa que l’ha vingut a esperar en el seu darrer viatge. Sembla que porta una oració. No l’he vist però és entendridor.

Marc, de ben segur que quan arribis a dalt la carena, on de ben segur deus tenir un lloc reservat, encara faràs algun transport especial en què hi hagi un autocar ple dels angelets que ens han precedit per tal de passejar-los per veure els estels com brillen.

Descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia