Necrològiques

Bartomeu Carrillo Caparrós

Un home que estimava Anglès

Ens ha deixat un home que estimava Anglès, la seva gent i que estava molt lligat al teixit associatiu del nostre poble.

Fou tinent d’alcalde en tres mandats. Portava dins del seu cor els colors del Club Esportiu Anglès, del qual enguany celebrem el centenari, primer com a jugador, tot seguit com a entrenador dels juvenils i finalment com a membre de la junta directiva. Pel que fa al futbol, també va defensar els colors d’equips com ara les Planes, la Cellera, Santa Coloma, Roses i l’Esportiu Girona.

Juntament amb la seva esposa, Rosa, va ser un membre actiu de la comissió de festes; el mateix amb la societat de pescadors Floricel, la comissió de Reis...

Els anys 40 i 50 eren temps del pa negre i calia cercar recursos, i és per això que de ben jovenet va treballar arranjant bicicletes. Als 14 anys va entrar a treballar a la fàbrica tèxtil Indústries Burés, on va començar d’aprenent, mecànic, contramestre, fins a arribar a majordom. Realment, va ser un autèntic autodidacte.

Jo, com a exalcalde d’Anglès i que vaig tenir l’honor de formar equip amb ell, en guardaré sempre un bon record. Fou sempre un home just, complidor i noble. Tot això que us dic, ho podeu contrastar amb la gent d’Anglès. No tenia un “no” per a ningú i se’l podia trucar i trobar les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l’any.

Bartomeu, sàpigues que has deixat un bon pòsit familiar, pots estar ben orgullós de les llavors que en el temps heu plantat, tu i la teva Rosa, i com a bon aficionat que eres del cinema, permet-me que et digui que la teva empremta, “el vent no se l’emportarà”, “sempre ens quedarà Anglès”.

Vagis on vagis, que la força t’acompanyi en aquest viatge on l’eternitat es troba al marge del temps.

A reveure, Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia