Necrològiques

En memòria de Jaume Casas Castany

Estimat Jaume, era molt jove i, com jo, molts a Cervià recordem

quan amb la teva família vàreu escollir Raset per acomodar-vos a la casa que coneixem com a Cal Rajoler, un nom que t’ha acompanyat fins avui. En Jaume Rajoler ha estat tota la vida generós, amb la família i els amics, entre els quals amb modèstia com tants altres hem gaudit i que esperem haver compensat per la teva satisfacció i record de vida.

No voldria personalitzar per l’estimació que hem rebut d’ell tanta i tanta gent, família, veïns i amics. Allà on podia ajudar, s’esforçava, acompanyava i sense esperar-ne res a canvi.

Els que l’hem conegut de prop, suposo que estarem d’acord que en les seves contradiccions que ens han pogut afectar, només a causa de la seva mancança d’estudis en la infància, la qual cosa no va afectar-lo, ni li va mancar prou coneixement per ajudar la família treballant fins que la salut li ho va permetre. Els possibles errors comesos en vida no compten, afogats per la seva generositat i humanitat.

Descansa en pau. Amics, sempre recordarem “El Rajoler, home bo i generós.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia