Urbanisme

Badalona fa costat a Sant Adrià per preservar les Tres Xemeneies

Badalona aposta per implicar-se en la preservació de les Tres Xemeneies. Ahir el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció presentada a instància de l'associació de veïns del Front Marítim en què el consistori dóna suport a la tasca que desenvolupa la Plataforma per a la Conservació de les Tres Xemeneies de Sant Adrià, i també a la iniciativa del consistori adrianenc, que al setembre va iniciar el procés per declarar bé cultural d'interès local (BCIL) la sala de turbines i les tres xemeneies de l'antiga central tèrmica.

D'altra banda, el ple de Sant Adrià va aprovar amb els vots favorables de tots els grups, excepte del Partit Popular –que es va abstenir–, no admetre el segon recurs de reposició i les al·legacions que va presentar Endesa, propietària dels terrenys de les Tres Xemeneies, contra el procés de declaració de BCIL i la suspensió en l'atorgament de llicències a la zona. La regidora d'Urbanisme, Ruth Soto, explica que el ple del novembre passat ja va desestimar el primer recurs d'Endesa. “La llei no preveu la possibilitat d'un segon recurs si es fa servir la mateixa via i per això no s'ha admès”, assegura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia