Urbanisme

Maresme

Comencen a restaurar la parròquia del Masnou

Part dels 600.000 euros es financen amb l'aportació dels feligresos

La parròquia de Sant Pere del Masnou fa uns quants mesos que està tancada per culpa d'unes deficiències estructurals. Els feligresos han estat derivats a la resta d'esglésies de la vila mentre no es repara la coberta de Sant Pere.

La setmana passada es va instal·lar la grua al carrer Lluís Millet i les obres ja avancen a bon ritme, segons fonts parroquials. Els treballs els coordinen els tècnics de l'Arquebisbat de Barcelona i, un cop acabats, faran realitat el canvi de la teulada; a més, s'adequarà el presbiteri, es posarà un nou sòl i es pintarà el temple. Fruit d'aquests treballs, el consistori va avançar la reorganització de la mobilitat prevista al centre del municipi, de la qual destaca que el carrer Lluís Millet és ara d'un sol sentit.

Aportacions privades

El cost de les obres de restauració puja a 600.000 euros, dels quals l'Arquebisbat de Barcelona només en finançarà la meitat. La resta serà a càrrec de la comunitat parroquial, que ja s'ha començat a organitzar per recollir fons. A part de fomentar les aportacions privades, s'han endegat un seguit d'iniciatives, com ara un sorteig, que el juliol passat va permetre recollir prop de 20.000 euros. La comunitat és optimista respecte de la possibilitat d'aconseguir els fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona