L'empresa d'excavacions d'un regidor de Sant Andreu Salou continua treballant sense llicència

Desobeeix l'Ajuntament i Medi Ambient, que l'insten a abandonar la finca

A la finca Can Déu, la seu logística de l'empresa Excavacions i Transports Andreu Juanals, s'hi guarden camions, piconadores, retroexcavadores i altres elements vinculats a l'activitat de transport i preparació de terrenys. A més, també hi ha una zona de tractament i gestió de terres, pedra, sorra, runes i material residual de construcció. Com que el municipi de Sant Andreu Salou no disposa de cap planejament, el sòl es classifica en urbà i no urbanitzable.

Per tot plegat, la Generalitat de Catalunya va obrir el setembre passat un expedient sancionador contra l'empresa, de la qual és administrador el regidor al govern de l'Ajuntament de Sant Andreu Salou Andreu Juanals. El Departament de Medi Ambient i Habitatge assegurava en aquest informe que l'empresa exercia la seva activitat sense disposar de la llicència ambiental.

Dos expedients oberts

Així mateix, l'Ajuntament de Sant Andreu Salou va obrir el novembre passat un expedient contra l'empresa, que guarda en aquesta parcel·la vehicles i material de construcció que hauria de retirar de manera «immediata», segons assegurava en el text el govern municipal.

L'últim expedient el va obrir el Departament de Medi Ambient i aquest cop no només advertia Juanals que no tenia llicència sinó que li donava de termini un mes per evacuar la finca. Ha passat aquest mes i l'empresa continua desenvolupant la seva activitat sense la llicència.

Arran de les actuacions sancionadores, el regidor va sol·licitar al govern de la Generalitat la llicència ambiental per l'adequació de l'activitat d'instal·lacions per a la valoració de residus no perillosos. Però el Departament de Medi Ambient la hi va tombar al·legant que l'Ajuntament de Sant Andreu Salou li havia obert un expedient sancionador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona