Urbanisme

L’Agility Girona no marxa encara de la Devesa

Se n’havien d’anar al maig, però el terreny de Mas Xirgu on aniran no està a punt

L’Agility Club Girona encara no pot marxar del Camp de Mart del parc de la Devesa. La previsió era que cap al mes de maig es traslladessin al número 42 del carrer de Can Pau Birol, al polígon de Mas Xirgu, però a hores d’ara el terreny on s’instal·laran no està adequat. Encara no estan fetes les canalitzacions d’aigua, gas i llum. “Hem demanat el permís d’obres i estem pendents d’on podem connectar els serveis”, assegura un responsable del club. Un cop es tinguin els permisos, hi podrà entrar la maquinària i s’hi començarà a treballar. La previsió és que el trasllat no s’allargui gaire més. “Nosaltres ja necessitaríem ser allà, ja que mentrestant hem deixat de fer el manteniment de les instal·lacions de la Devesa”, explica, i lamenta que ara sembli que aquell espai “estigui abandonat”. Bàsicament no s’han fet les tasques de jardineria que tocaven perquè el trasllat era imminent i no es vol fer una despesa innecessària, però s’ha allargat més del que pertocava. “Estem treballant sota mínims i no es pot entrenar adequadament”, lamenta.

L’Ajuntament cedeix el terreny a l’associació a canvi que aquesta es faci càrrec de l’adequació de l’espai (de 2.415 metres quadrats) mitjançant la construcció d’un tancat perimetral i la instal·lació dels serveis bàsics. A més, l’Agility Club Girona es compromet a desenvolupar un programa d’activitats i campanyes amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania pel que fa a la tinença cívica i responsable dels animals de companyia. També col·laboraran directament amb el centre d’acollida d’animals.

L’Ajuntament no els mena la pressa

El regidor de Paisatge i Habitat Urbà, Narcís Sastre, assegura que no demanaran a l’Agility Club que marxi de la Devesa sense que tingui a punt l’altre terreny. “Som flexibles i els volem donar les màximes facilitats”, assegura el responsable municipal, que reconeix que el trasllat també s’ha allargat no només pel permís d’obres, sinó també per un “petit problema” tècnic que es va detectar en el conveni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona