Tiana arranjarà una de les artèries principals d'entrada al municipi

Les obres milloraran el carrer Matas, que limita amb Montgat, i el seu entorn

El carrer Matas és un dels punts d'entrada a Tiana venint des de Montgat. Actualment, tot i ser una via d'entrada important al municipi, es troba en un estat força deteriorat. Una via mal pavimentada, voreres estretes i irregulars i falta de lloc per aparcar de manera ordenada, entre altres inconvenients. Conscients d'aquesta problemàtica, l'equip de govern (Gent i CiU) ha destinat 500.000 euros a arranjar aquest carrer. Els treballs consistiran bàsicament en una millora del ferm, en l'arranjament de les voreres i en una distribució més correcta dels arbres que hi ha al carrer. Està previst que les obres comencin el mes de març i finalitzin el juliol. El finançament anirà a càrrec de l'Ajuntament i la Generalitat, a través del pla únic d'obres i serveis (Puosc). L'actuació també contempla la millora d'una petita zona verda que hi ha al carrer i arranjar l'entrada a les caves Parxet a través del camí d'en Garra, que es troben en aquella zona.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Espai Públic, Enric Nolis (CiU), va definir com «una situació difícil» la que viuen els veïns del carrer. Per això el regidor va emfatitzar que «prevaldran els criteris de qualitat al preu a l'hora d'executar l'obra», i va assegurar que «es mirarà de provocar el menor impacte mediambiental i no causar excessives molèsties als veïns de la zona». En aquest sentit, Nolis es va comprometre a visitar les obres setmanalment per copsar, així, l'opinió dels veïns afectats per tots els treballs.

Precisament, el regidor també va assegurar que l'empresa executora de les obres posarà a disposició de tots els interessats un punt d'informació virtual i una persona física sobre el territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona