L'Estat subhasta la caserna de la Guàrdia Civil de Montgat per més de 600.000 euros

Finalment, l'Estat ha posat a subhasta pública l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Montgat, tal com es publica en l'últim Butlletí Oficial de l'Estat. El preu de sortida és de més de 600.000 euros i inclou el conjunt dels antics habitatges de l'edifici, situat al camí Vell de Tiana. Això sí, la subhasta pública de l'immoble s'ha dividit en diferents parcel·les. Un primer paquet inclou els sis habitatges del portal número 14, per un preu de sortida de més de 360.000 euros. A partir d'aquí, els quatre habitatges restants, que pertanyen al portal número 15, se subhasten separadament. Els dos habitatges de la planta baixa tindran un preu de sortida de més de 58.000 euros cadascun, mentre que els dos primers pisos de mateix número se subhastaran per un preu inicial de més de 60.000 euros cadascun. Les propostes per adquirir aquests immobles s'admetran fins al 25 de febrer, i serà el 16 de març quan se'n farà la subhasta pública.

Un cop coneguda la notícia, el consistori montgatí va recordar que no presentarien cap oferta per comprar l'immoble, ja que «el preu és inabastable». La intenció de l'Ajuntament era convertir la zona en pisos de lloguer per a persones amb pocs recursos. Les dependències de la Guàrdia Civil estaven abandonades des del 2003, quan el cos policial va marxar. El 2005 van ser ocupades per vuit famílies amb pocs recursos que van ser desallotjades a finals del 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona