Administracions

Junts s’incorpora a l’equip de govern de Cadaqués amb Fem

Fem Cadaqués i Junts per Cadaqués van formalitzar dijous, en un ple extraordinari, l’acord de govern entre les dues formacions polítiques. Fem Cadaqués, amb Pia Seriñana com a alcaldessa, governava amb minoria des de les eleccions del 2019, però, després de diverses reunions, els dos partits van decidir fer un pacte gràcies al qual Junts per Cadaqués s’incorpora a l’equip de govern: “Tenim clar el compromís de tots els integrants d’aquest acord i considerem que el treball conjunt a desenvolupar els anys vinents repercutirà positivament en el poble.”

Seriñana continuarà com a alcaldessa. La resta del cartipàs el formen Airy Rodríguez (Hisenda, Serveis Marítims, Fires i Mercats i Festes i Joventut), Laura Blay (Benestar Social, Sanitat, Cultura i Participació Ciutadana), Jordi Riera (Turisme, Medi Ambient i Serveis), Ferran Granados (Infraestructures i Obres Públiques, Neteja Viària i Educació) i Sergi Blay (Promoció Econòmica, Comunicació i Transparència). Encara han de rebre les acreditacions per incorporar-se els regidors Ismael Vila, substitut de Pol Zendrera, i Marcel Cros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia