Infraestructures i serveis

Endesa aporta 1,9 milions en automatització

Instal·la 81 nous sistemes de telecontrol en centres de transformació

Endesa ha instal·lat durant el 2019 un total de 81 telecomandaments en centres de transformació que beneficien 221 municipis de la demarcació de Girona amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei, segons va informar ahir la companyia en un comunicat. Els nous dispositius, que han comportat una inversió d’1,9 milions, permeten de reduir del 20% el temps d’interrupció del subministrament en cas d’incidències.

Control des de Barcelona

Amb aquesta millora, explica Endesa, el centre de control que té a Barcelona pot accionar a distància els dispositius de maniobra de les instal·lacions sense haver de desplaçar equips sobre el terreny en cas d’incidències, ja siguin pròpies o derivades de l’acció d’agents externs, perquè el centre de control rep informació que permet de detectar i d’aïllar defectes que puguin produir-se a la xarxa mitjançant els elements de detecció de pas de defecte. La inversió va d’acord amb el seu gran pla de qualitat i amb la voluntat de preparar la xarxa elèctrica pel futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia