Administracions

Reunió sobre la seguretat a Empuriabrava

L’Ajuntament surt al pas de les inquietuds veïnals que s’han manifestat

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través d’un acord de la junta de portaveus firmat per totes les forces polítiques representades al consistori, convoca una reunió informativa sobre la seguretat al municipi per demà, dijous, 20 de febrer (20h a l’hotel Xon’s Platja, a Empuriabrava). Amb aquest text conjunt, la junta de portaveus surt al pas de la sensació d’inseguretat que s’ha desenvolupat entre part de la població del municipi en les últimes setmanes. Dijous passat, una reunió sobre la mateixa problemàtica era convocada per una associació de veïns d’Empuriabrava, Rosa dels Vents, amb el rerefons de les ocupacions d’habitatges i l’agressió de què va ser víctima a final de gener un home de 80 anys a la marina.

Condemnant els actes violents, a través de l’acord de la junta de portaveus, els càrrecs electes recalquen la feina realitzada pels cossos policials i asseguren que s’està treballant en la dotació de més efectius per a la Policia Local. El comunicat conjunt de les forces polítiques, tot i deixant constància que el consistori “entén les mobilitzacions de rebuig a la violència (...) i que es reclamin mesures”, també és crític amb l’alarma creada: “La junta de portaveus de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries vol mostrar la seva disconformitat i preocupació davant l’intent de desinformació i de generar por als veïns per part de persones significades, que han tingut responsabilitats com a regidors en anteriors i recents governs municipals, incloses les de seguretat i policia local, i que utilitzant de manera irresponsable i interessada una associació veïnal, estan actuant amb grans dosis de populisme i deslleialtat institucional, distorsionant la problemàtica real i generant alarma en un tema en què cal demanar prudència i rigor”, recull el text conjunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia