Infraestructures i serveis

Els passatgers d’un creuer trien Tarragona en comptes de Barcelona per votació popular per fer escala

L’arribada inesperada del vaixell ha obligat a reactivar els serveis de la terminal de creuers que ja havia tancat la temporada

El Port de Tarragona ha rebut un creuer d’última hora. Els passatgers d’aquest creuer han preferit atracar a Tarragona, en comptes de fer-ho a Barcelona, i ho han decidit per votació popular.

Davant l’arribada totalment imprevista del vaixell, s’ha hagut de tornar a posar en marxa l’operativa de creuers del port de Tarragona, malgrat que la temporada oficial va acabar el passat 2 de novembre.

Així, s’afegeixen 502 passatgers al balanç final de la temporada i situa el rècord de creueristes en 127.997 persones –abans 127.495–, El creuer ‘Black Watch’, de la companyia Fred Olsen, ha fet escala aquest dilluns a les vuit del matí, després que els seus passatgers votessin fer cap a Tarragona i no a Barcelona.

Els creueristes, procedents de Màlaga, van triar divendres que el vaixell fes escala a Tarragona –la ciutat va obtenir 351 vots davant els 151 aconseguits per Barcelona–. El ‘Black Watch’ romandrà al Port fins aquest dilluns a les sis de la tarda, hora en què té previst salpar amb destinació a Palma de Mallorca. Després, el vaixell continuarà rumb a Alacant o Cartagena, en funció de la votació entre els passatgers i on arribarà el 20 de novembre. A continuació, es dirigirà farà cap a Vigo o A Coruña, on té escala prevista per al 23 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia