Serveis

serveis

Albons estrena nou dispensari mèdic i, ben aviat, centre cívic

Els veïns d'Albons comptaran, a partir de dilluns, d'un dispensari mèdic més gran i accessible. Això ha estat possible després de l'adequació d'una part de l'antic centre cívic, que s'inaugura demà diumenge. La inauguració es farà dins de la celebració de la festa de la gent gran del municipi, un cop acabada la missa, que té lloc a les 12 del migdia. Després d'inaugurar el nou dispensari mèdic, la gent gran anirà al dinar popular que es fa a la sala esportiva, a tocar el col·legi.

L'Ajuntament, però, deixa per més endavant i abans d'acabar l'any, la inauguració del nou local social, que s'està enllestint a l'antiga finca de les escoles públiques, davant per davant del nou dispensari mèdic. La peculiaritat del nou centre cívic és que la façana principal és de pedra i les altres tres, cobertes de fusta. El nou local té una superfície útil de 527m², dels quals la planta baixa, amb quasi 200, està destinada a bar i restaurant. Després hi ha un altell de 50m², per a les entitats, a part d'un magatzem semisoterrani per e a les entitats i l'Ajuntament. El nou edifici té un cost de 346.120, que s'ha executat amb subvencions de la Generalitat i la Diputació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.