Infraestructures i serveis

Cassà estrena una àrea per a autocaravanes

Situada al costat de la Via Verda i la piscina, s'inaugurarà el 18 de juny

Cassà de la Selva disposa des d'aquesta setmana d'una àrea d'autocaravanes ubicada al costat de la Via Verda i la piscina municipal. Els usuaris de l'àrea podran estacionar-hi gratuïtament un màxim de 48 hores.

L'espai disposa de subministrament gratuït d'aigua, recollida d'aigües residuals i mitja hora de connexió Wi-Fi gratuïta. A més, s'hi ha instal·lat un panell sobre les normes de convivència i un altre sobre els elements de més interès del municipi.

Promoció del municipi

L'objectiu de l'àrea d'autocaravanes és seguir la línia iniciada per l'actual equip de govern de promoció del municipi. Per això, amb l'entrada en servei de l'àrea d'autocaravanes a Cassà, també s'ha traslladat la ubicació de l'oficina de turisme a la piscina coberta municipal. El trasllat de l'oficina de turisme inclou també una ampliació de l'horari d'atenció al públic –a partir de les set del matí i fins a les deu de la nit– i es millora així el servei que es donava a l'antiga oficina que estava situada al parc de l'Estació de Cassà.

Tot i que l'àrea s'ha obert aquesta setmana, l'acte d'inauguració tindrà lloc el diumenge 18 de juny en el marc de la Fira del Tap. L'acte és obert a tots els autocaravanistes que vulguin passar el cap de setmana en aquest nou espai. Entre les activitats programades per a la inauguració de l'àrea per a autocaravanes s'inclou un esmorzar ofert a tots els assistents a partir de dos quarts de deu del matí. Una hora després, a partir de dos quarts d'onze, començarà la ruta del suro guiada a la vila de Cassà de la Selva. A partir de les dotze del migdia, es preveu arribar a la plaça de la Coma, on es desenvoluparà la Fira del Tap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona