Serveis

Restriccions d'aigua en una part de Falset a la nit

L'Ajuntament de Falset haurà de fer restriccions d'aigua a la nit en una part del municipi d'aquí a quinze dies, sempre que les condicions meteorològiques no ho impedeixin en forma de pluges, segons va anunciar-se en el ple divendres passat. L'alarmant falta d'aigua en el pou de Sant Gregori (que proveeix part de la zona est i sud del municipi) obliga a prendre aquestes mesures. El caràcter de les restriccions i els seus horaris concrets es comunicaran aviat a tots els afectats.

Les restriccions, segons la previsió, es limitarien a la nit (entre la mitjanit i les sis de la matinada) i a la zona del poble abastada pel pou de Sant Gregori. “Amb els talls nocturns, la idea és mirar d'ajudar l'aqüífer de Sant Gregori a recuperar-se”, va dir el regidor del Serveis de l'Ajuntament falsetà, Josep Rull. El consistori descarta per ara els talls diürns, però va demanar ahir a la ciutadania que sigui “plenament conscient de quina és la situació i que les previsions meteorològiques no preveuen la recuperació dels aqüífers durant els pròxims mesos”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia