Infraestructures i serveis

Municipal

Ateca inaugura nova seu social a Altafulla

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (Ateca) estrena nou local social al municipi. L’espai, situat a la Pallissa del carrer Vinyet, es farà servir com a oficina de contacte per, tal com va explicar el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez, “tenir més presència comercial” de l’entitat de cara al municipi i, especialment, als seus associats. Així doncs, amb la finalitat de ser més propers, l’horari d’atenció serà els dilluns de deu a una del matí i, si cal, també a la tarda, segons va avançar el nou president d’Ateca, Josep Maria Lloret. A més, Lloret va recordar que una de les mancances que tenia l’entitat era “una oficina on poder atendre els associats”. El termini de la cessió d’aquest espai de l’Ajuntament a Ateca encara no està fixat, però Sànchez va explicar que “hi haurà l’opció d’allargar-lo si funciona correctament”.

La Pallissa del carrer Vinyet, inaugurada el mes de novembre del 2016, a banda de funcionar –a partir d’ara– com a oficina oberta d’Ateca, també està disponible per a reunions de grups polítics municipals. A més, a partir d’aquest any, està previst que es “llogui a persones emprenedores i empresàries, i a empreses que contribueixin a la generació d’activitat empresarial al territori”, segons va assenyalar el regidor de Comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia